Aangekomen in Koh Pha Ngan - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Manon Nicols - WaarBenJij.nu Aangekomen in Koh Pha Ngan - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Manon Nicols - WaarBenJij.nu

Aangekomen in Koh Pha Ngan

Door: Manon

Blijf op de hoogte en volg Manon

30 Januari 2010 | Thailand, Bangkok

Nou we zijn aangekomen in ons resort in Koh Pha Ngan. Even dachten we dat we het niet zouden halen omdat we niet weg konden uit het ziekenhuis omdat de verzekering blijkbaar nog niet geregeld was. En de laatste ferry naar het eiland zou om half 6 vertrekken en het was al kwart over één. En het zou een uurtje of 4 rijden zijn.
Na een extra telefoontje naar SOS international in Amsterdam konden we binnen tien minuten vertrekken. In een taxi van het ziekenhuis naar Don Sak. Een ritje van de west- naar de oostkust van zuid-thailand in dik drie uur. In Don Sak zijn we op de ferry gestapt naar Koh Pha Ngan. Met wat hulp van anderen en voor mij wat meer sjouwen is het allemaal gelukt.
Papa's hele lijf heeft een flinke klap gehad en papa heeft overal spierpijn. Als hij z'n arm niet beweegt heeft hij er niet veel last van, maar hij kan niks met zijn ene arm. Ook is papa nog moe van alles en van de narcose.
Maar gelukkig hebben we niks gebroken, kunnen we onze vakantie voortzetten en hoeven we niet naar huis. We hebben nu lekker 3 dagen relaxen. De 4e dag terug naar Bangkok en dan terug naar huis. Zaterdagmorgen landen we weer in Dusseldorf.

Doordat we het ongeluk hebben gehad heb ik niks meer verteld over het uitje van de dag daarvoor. We hadden eigenlijk een boeking gedaan voor wildwater raften en quadrijden. Maar dit was 2 uur rijden vanaf het resort en ook weer 2 uur terug. En daar hadden we geen zin in, we hebben de afgelopen weken al zoveel gereisd.
In plaats daarvan zijn we met een speedboot naar vier mooie eilandjes gegaan en op heel veel mooie plekken gesnorkeld. Dit was weer erg mooi. Echt mooie witte stranden en heel helder, bijna groen water. We hebben hier een aantal mooie foto's gemaakt die wel een goede indruk geven.
Toen we terug kwamen van de boot hadden we een wegwerp onderwatercamera gekocht, want we wilden op Koh Pha Ngan ook gaan snorkelen omdat we dat zo leuk vinden, en dan kunnen we het ook zelf vastleggen. Maarja dat gaat nu niet meer omdat papa niet mag zwemmen.
Heb er weer een aantal foto's op gezet: http://manonneke.mijnalbums.nl/

• 30 Januari 2010 - 09:46

Wendy En Frank:

Hey Manon en Jan,

vette pech zeg, wat een verhaal!! Hoop dat het wat beter met ons Jantje gaat....geniet nog van de laatste week en bedenk dat je tot in de eeuwen der eeuwen verhalen kan vertellen over de afgelopen maand!
    Hke is het met de Thaise whiskey?? liefs van ons

• 30 Januari 2010 - 11:56

Hans En Hanneke:

dat was wel even schrikken zeg maar hopelijk gaat het verder nu beter?wij genieten nog steeds van jullie mooie verhalen en foto's en wensen jullie veel beterschap maar vooral nog veel plezier en voor straks een goede terug reis.groetjes hans en hanneke

• 30 Januari 2010 - 19:07

Irma:

Hé ouwe biker ,wat maak je me nou.Nu moeten we toch even nadenken of je wel bij de MC Langstraat mag komen.Gelukkig is alles goed afgelopen.De verhalen en foto's blijven geweldig.Doe rustig aan en ga ook maar niet meer fietsen.Je weet maar nooit.Geniet van de laatste week. Veel plezier samen.Groetjes Marco Irma

• 31 Januari 2010 - 11:52

Truus Collega Wilma:

Wat een pech!! Was zo benieuwd naar het vervolg van jullie reis, zie ik daar Jan in een bed liggen dat normaal niet in een hotel staat. Dus snel aan de verslagen begonnen. Jammer dat de laatste week zo in moet gaan. Maar we hopen dat de pijn minder wordt en dat jullie nog een héél fijne week zullen hebben. Veel plezier en Jan kop op!! Trouwens wat een mooie foto's krijgen we toch telkens te zien. Genieten.

• 31 Januari 2010 - 18:46

Willem En Elleke:

Ojee dat klinkt echt pijnlijk allemaal dan maar ff de pijn weg drinken met die emmers daar! Willem heeft een vraagje: als jullie nog een klein plekje in de koffer over hebben of je voor hem ook een omslagdoek mee kan nemen? Heel veel plezier nog de laatste dagen en tot snel

• 31 Januari 2010 - 18:46

Willem En Elleke:

• 31 Januari 2010 - 21:29

Ed En Antoinette:

Wat een vervelende toestand, dat is toch wel even schrikken. Hopelijk kunnen jullie toch nog genieten van al het moois.
    Voor Jan beterschap gewenst !!

• 01 Februari 2010 - 20:43

Liz En Bart:

He meis alles goed?hoe is het met je vader? geniet nog van die paar dagen want hier is het sneeuw koud.brrr....tot snellie en alvast een goede reis naar huis kus ons